Hlavní cíle nadace NELI

Hlavní cíle připravované Nadace NELI - New Life - Nový život

1. Podpora a rozvoj demografického dědictví a strategie udržitelného územního rozvoje regionů s důrazem na zvláštnosti historické, kulturní, sociální a ekologické, které jdou napříč obory lidské činnosti;
  2. Podpora a rozvoj humanitární činnosti, zejména péče o staré občany a další činnosti související; provádění poradenské a asistenční služby v sociální oblasti; podpora vytváření nových pracovních příležitostí a podpora rozvoje podnikání v regionech ČR; zřizování a spravování objektů a zařízení pro seniory, materiální a duchovní pomoc seniorům a osobám handicapovaným, usilování o postupné zlepšení jejich životních podmínek;
  3. V návaznosti na projektový záměr obč. sdružení HOP (IČ: 69980675) podpora a podíl na obnově a správě chátrajících a jiných, nebo již zaniklých objektů a celých obcí a správa shromážděného archivního materiálu za účelem jeho dalšího využití při rozvoji regionů; udržování a rozvíjení národních tradic a objasňování jejich významu a k tomuto využívání literárně publikačních činností a ostatních mediálních prostředků.